Bejelentkezés

Informatikai és szociális szakmai tanácsadás

Rövid ismertető:

Több, mint 10 éve a vállalkozás tagjai szociális és informatikai, valamint szervezetstrukturálási szakterületeken végzik napi feladataikat, emellett közösen vállalják összetett projektekben a megszerzett tapasztalatok, tudás, szakismeret továbbadását. Munkatársaink mindannyian elkötelezettek az Egri Kistérség és Heves Megye fejlesztése iránt. Gyakorlattal rendelkezünk a piaci, az önkormányzati, a civil szervezetekkel való együttműködésben egyaránt. Uniós projektek megvalósításában is részt vettünk az eltelt időszakban.

Együttműködő partnereink voltak (csak az elmúlt 2-3 évet tekintve): Nemzeti Tankönyvkiadó, Eszterházy Károly Főiskola, Nyugat-Magyarországi Egyetem, Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, Családbarát Műhely, Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, stb.

Vállaljuk elsősorban kistérségi, megyei, ezen felül: regionális és országos szervezetek szervezeti átstrukturálását, informatikai és szociális szakmai felülvizsgálatát, hatékonyságelemzését.

Foglalkozunk szociális térképek készítésével, valamint olyan kutatások lebonyolításával, melyek a lakosság és az önkormányzatok szükségleteit, szolgáltatásait, ellátásait és ezek kapcsolatát elemzi. Tevékenységünk közé tartozik – bármely típusú szervezet, cég, intézmény esetén - a szakmai adminisztráció felülvizsgálata és hatékonyságának javítása, új intézményi struktúrák kialakítása, a változások menedzselése. Vállalunk egyszeri tanácsadást és hosszabb, folyamatos munkakapcsolatot jelentő együttműködést is.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Oktatás
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Kera 2000 BT.
Adószám: 20942041310
Székhely cím: H-3325 Noszvaj Kossuth L. út 87.
Email: kera2000bt@gmail.com
Telefonszám: +36.30.252.0058
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza