Bejelentkezés

Future Event Rendezvényszervezés

Rövid ismertető:

Cégünket, a Future Event Kft.-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy több éves rendezvényszervező tapasztalattal a hátunk mögött olyan összejöveteleket szervezzünk, melyek valóban minőségiek, és mindenben megfelelnek a megbízó és a vendégek igényeinek.

Hisszük, hogy a jövő azoké a rendezvényeké, melyek újdonságot és természetesen profizmust hordoznak magukban. Éppen ezért kapta cégünk a nevét.

 

 

Részletes ismertető:

Társaságunk a következő rendezvényeket szervezi meg Önnek profin és baráti árakon: családi nap, dolgozói party, partnertalálkozó, csapatépítés,konferencia, promóció, termékbemutató, divatbemutató, kiállítás,bál, gyermekrendezvény,

Rendezvényszervező kollégáink minden egyes összejövetelt maximális odafigyeléssel és lelkesedéssel szerveznek, külön ügyelnek arra, hogy a program elemei illeszkedjenek egymáshoz, és egy olyan egységet alkossanak, mellyel a megbízó eléri célját.

rendezvényszervezés folyamán állandó célunk, hogy a végeredmény egy élvezetes, emlékezetes esemény legyen, függetlenül attól, hogy szakmai konferenciáról vagy karácsonyi party-ról van szó.

Sokan azt gondolják, egy rendezvény megszervezése egyszerű. Mi azonban tudjuk, hogy a tökéletes rendezvény megszervezése összetett feladat. A jó szervező ismérve a pontosság, hozzáértés, komplex látásmód, kreativitás, lendületesség, talpraesettség. Munkatársainkban és alvállalkozóinkban mindez megtalálható!

Munkánk során minden terhet leveszünk megbízónk válláról. A megbízóval a rendezvényszervezés minden fázisában személyesen konzultálunk, így mindig tudjuk, mi az ő pontos elképzelése. Szoros, bizalmi viszonyt alakítunk ki, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az együttműködésünk. Ügyfeleink számára folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk mind a szervezés, mind a lebonyolítás során, és mindig az ügyfél érdekeit képviseljük. Ránk számíthat a költségoptimalizálásban is.

Rendezvényszervező cégünk tevékenysége a vendégek meghívásától a rendezvény komplett lebonyolításáig minden részfeladatot felölel. Ha Ön valóban a legjobb rendezvényszervező csapatot keresi, már meg is találta! Ajánlatkérése kötelezettségektől mentes!

Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
Future Event Kft.
Adószám: 14228687-2-42
Székhely cím: 1089 Budapest, Kőris u. 27. I/12.
Email: info@futureevent.hu
Telefonszám: 70/4193520


« Vissza