Bejelentkezés

Gépgyártás

Rövid ismertető:

1990-ben alakult meg a Multipack GMK jogutódjaként. Kiváló szakembergárdával rendelkeznek.

Egyszerűbb és bonyolultabb gépeket is gyártanak, igény szerint. A félautomata fóliahegesztők például a szatyrokat és zsákokat stabil hegesztési varratokkal látják el, a teljesen automatizáltak, ugyanakkor megfelelnek a legmagasabb műszaki követelményeknek: banki tasakok, vákuumcsomagoló tasakok készítésére alkalmasak.

A függőleges rendszerű tömlőtasakos csomagoló gépek és a hozzájuk tartozó kiegészítő berendezések számos anyagféleség – granulátumok, folyadékok (pl. száraztészta, tej, ivóvíz,  kávé, cukor, stb) – műanyag fóliába történő csomagolására alkalmasak.

A vízszintes rendszerű lapostasakoló gép igény szerint szerelhető csigás vagy térfogatcsészés adagolóval. Alkalmas többek között fűszerőrlemény, tejpor, pudingpor, stb. csomagolására.

Az utóbbi időben megnőtt az igény a különböző folyadékok (kozmetikumok, üdítőitalok, folyékony vegyszerek, stb.) üvegbe vagy műanyag palackba történő töltésére. A komplett töltősor a töltésen kívül a zárósapka adagolását, rácsavarását, valamint a címkézést is automatikusan végzi.

Hazánkban egyedüli gyártóként készítették el a hordfülragasztó gépet, amely a zsugorfóliázó gépekről (amely szintén saját gyártmány, jellemzője a kis energiafogyasztás a belső levegőkeringetés miatt) szállítószalagon érkező egységrakományok hordfüllel való ellátására alkalmas.

Gépeik automatikus csomagolóvonallá állíthatók össze. A modul rendszerű egységeknek köszönhetően a megrendelő úgy a műszaki elvárásainak, mint a pénzügyi lehetőségeinek leginkább megfelelő konstrukciót tudja kiválasztani.

A kézi címkefelrakó berendezésüket elsősorban kistermelői pincészetekben a borospalackok, illetve pálinkás vagy befőttes üvegek címkézésére ajánlják.

Újdonság a nagy teljesítményű automata pohár illetve tégelytöltő gép, mely iránt főleg a tejipari cégek körében nagy az érdeklődés.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Építőipari termékek
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Multipack Kft.
Adószám: 64163112-1-30
Székhely cím: H-3300 Eger, Gyetvai József u. 5.
Email: multipack@t-online.hu
Telefonszám: +36.36.412.128
Fax: +36.36.412.128
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza