Bejelentkezés

Fűtőelem gyártása

Rövid ismertető:

A Türk+ Hillinger a hazai fűtőelem-gyártás élvonalába tartozik

Az irodaháznál egy fedett gépkocsiszínt létesítenek, illetve 2600 eurós beruházással – a partnerek gyorsabb kiszolgálása érdekében- egy új saruzógépet állítanak a rendszerbe.

A folyamatos fejlődést ugyan az elmúlt két esztendőben kissé lefékezte a gazdasági válság, de az igazgató szerint már 2009 második felében is jól érzékelhetőek voltak a kilábalás első, határozott jelei. A nehézségeken oly módon lettek úrrá, hogy közben eredményesek, azaz nyereségesek maradtak. Több, mint másfél évtized után elmondható, hogy Magyarországon 978 ügyfelük van. Közöttük olyan állandó partnerek, mint például a Dometic ZRt, amelynek heti rendszerességgel szállítanak, illetve különböző nagy cégek, akik havi rendszerességgel rendelhetnek.

Azt, hogy mint eddig 16 éve mindig, tavaly is nyereségesek tudtak maradni, különböző technikákkal, mindenekelőtt a közös rugalmas munkával érték el. Amikor kellett, bevezették a 32 órás munkahetet, de mihelyt lehetett, visszaállították. A két műszakról egy műszakra váltottak, takarékoskodtak az energiával és nem várták hogy „házhoz jöjjön” az ügyfél, hanem próbáltak új cégeket, embereket megkeresni, és meg is találták. Tavaly szeptembertől már a létszám is folyamatosan bővült, ami tízfős növekedést jelent

Az eredményesség nem jön magától, azért tenni kell. Ezért is járnak el rendszeresen a szakmába vágó nagy vásárokra és kiállításokra.

Jelen kell lenni, hogy megismerjék a vállalkozást, akik még nem ismerik, akikkel pedig üzleti kapcsolatban vannak, lássák, milyen új termék van, és közben erősíthessék a személyes kapcsolatokat is. 

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Építőipari termékek
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Türk+Hillinger
Adószám: 20793177-1-10
Székhely cím: H-3350 Kál, Arany János u. 2.
Email: tuerk+hillinger@t-online.hu
Telefonszám: +36.36.587.300
Fax: +36.36.587.300
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza