Bejelentkezés

Franchise Partnereket keres a Bubbles!

Rövid ismertető:

A Bubbles egyedülálló üzleti lehetőséget kínál olyan vállalkozóknak, akik szívesen üzemeltetnének önkiszolgáló mosodákat Franchise rendszerben. A Bubbles mosodák non-stop nyitva-tartással, önkiszolgáló üzemmódban várják a vendégeket, amely annak köszönhető, hogy a rendszer teljesen automatizált, így nem igényel folyamatos felügyeletet és jelenlétet. Ezért a mosodák üzemeltetéséhez nem szükséges az állandó munkaerő.

Az érdeklődők jelentkezését a www.bubbles.hu weboldalon vagy a franchise@bubbles.hu címen várjuk.

Részletes ismertető:

A Bubbles Franchise

A Bubbles önkiszolgáló mosodáinak létrehozásával egy Magyarországon is jól ismert, eddig mégis kiaknázatlan piaci szegmensben kezdte meg működését, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozik a felgyorsult, rohanó mindennapokban. Erre utal, hogy a Bubbles mosodák megnyitásának fogadtatása várakozáson felüli volt.

Miért szeretne a Bubbles Franchise partnerekkel dolgozni?

A Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat 2011-ben nyitotta meg az első üzletét. Nemcsak az ötlet hazai, de a Bubbles International Zrt. is 100%-os magyar tulajdonban van. 2014-től a vállalat intenzív hálózatfejlesztésbe kezdett. A cél, hogy a Bubbles mosodák eljussanak a nagyobb vidéki városokba, és a következő három-négy évben Franchise Partnerek bevonásával elérjük a száz egységgel rendelkező országos lefedettséget.

 

Amivel elnyerjük a vendégeink figyelmét és tetszését:

A Bubbles önkiszolgáló mosodákban dupla (11 kg) és tripla (16 kg) kapacitású mosógépek és szárítógépek (16 kg és 25 kg) könnyítik meg a mosást, amelyhez a professzionális mosószert, öblítőt és fertőtlenítőt is az automata adagolórendszer biztosítja. Mosás közben vendégeink igénybe vehetik ingyenes WiFi és egyéb kényelmi szolgáltatásainkat. Gépeink a legmodernebb számítógép-vezérelt ipari mosó- és szárítógépek, melyek ötvözik a professzionális tisztítószalonok által nyújtott minőséget az egyszerű kezelhetőséggel.

 

Amiért érdemes a Franchise rendszerünkhöz csatlakozni:    

  • Piacon bevezetett márkanév használata,
  • Magyarországon egyedülálló, innovatív, jelentős növekedési potenciállal rendelkező üzlet,
  • Kidolgozott koncepció, magas szintű technológiai háttér, teljesen automatizált rendszer,
  • Teljes támogatás az üzlet kialakításához, üzemeltetéséhez; belső tréningek,
  • Alacsony emberi erőforrás igény, az üzemeltetés rugalmas időbeosztás alapján megoldható,
  • Területi exkluzivitás lehetősége a belépőknek.

Mennyi pénzre lesz szükség egy Franchise üzlet megnyitásához?

Egy Bubbles üzlet kialakítása 22–27 millió Ft* beruházást igényel. A beruházás összege ettől eltérhet az adott üzlet egyéni adottságaitól, tulajdonságaitól függően. Az összeg tartalmazza az üzlet indításához szükséges teljes kialakítási, felszerelési költséget és franchise belépési díjat.

Az üzlet megnyitását nem szükséges teljes mértékben önerőből finanszírozni. Az önerő mellett a hitel és pályázati támogatásokból való finanszírozást is elfogadja a Bubbles. Így egy Bubbles üzlet megnyitásához kb. 8-25 millió Ft* közötti önerőre lesz szüksége a Partnernek, attól függően, hogy milyen forrásokat tud igénybe venni.

* Ezek a számok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlat tételnek. A finanszírozási lehetőségek a Partner és cégének egyéni adottságaitól függenek, amelyek felkutatása és pályázat elkészítése a Partner feladata.

Hol tudsz Franchise üzletet nyitni és mekkora méretű üzlethelységre lesz szükséged:

  • Magyarországon, minden 10-15 ezer lakos feletti vidéki városban,
  • üzlethelység mérete legalább 80 m2.

 

Ha érdekel a Bubbles Franchise, akkor így tudsz jelentkezni:

Ha érdekel a Bubbles üzlet és szeretnél Franchise Partner lenni, akkor küldd el jelentkezésedet a franchise@bubbles.hu címre vagy regisztrálj a honlapon (www.bubbles.hu).

Ágazati besorolás:
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
Bubbles International ZRt.
Adószám: 24786922
Email: megyeri@bubbles.hu
Kamara adatai
Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza