Bejelentkezés

Földmunka

Rövid ismertető:

A MÁTRA-HAIDER DÓZER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. tulajdonosi hátterét tekintve az üzletrészek 60%-a az osztrák HAIDER fivérek, 40%-a a cég vezetése, illetve néhány munkatársa birtokában van. Fő tevékenységük „Bányabeli segédgép szolgáltatás”, ami a külszíni művelésben a bánya tulajdonában lévő kotrógépek körülötti földmunkák végzését jelenti, valamint a továbbító szalagpályák áttelepítését (rukkolás). A bányaművelésben Caterpillar D6R típusú dózerokat használnak. Megbízójuk a Mátrai Erőmű Zrt, jellemzően 4-éves időtartamú szerződésekkel rendelkeznek, melyet vélhetően a jövő év folyamán fognak megújítani.

Második jellemző tevékenységük a Bükkábrányban található bányában történő egyedi megrendelésre történő tájrendezés (rekultiváció), valamin üzemeltetés és javítás ami részben az erőmű, részben a saját gépeiket jelenti (széntéri gépek).

Az éves átlagos állományi létszám 52 fő, rendelkeznek minőségirányítási rendszerrel. Folyamatosan pályáznak, a 2010-es évben is sikerült új eszköz (gép) beszerzése.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Építőipari szolgáltatások
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
MÁTRA-HAIDER DÓZER Kft.
Adószám: 14990973-2-10
Székhely cím: H-3271 Visonta, Északi akna, Ipartelep
Email: matrahaider@matrahaider.t-online.hu
Telefonszám: +36.37.360.685
Fax: +36.37.360.685
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza