Bejelentkezés

Fénydekoráció, fénykábel

Rövid ismertető:

Cégünk – a Blachere Illumination Hungary Kft – 1998-ban, 13 éve alakult Noeldecor Kft-ként. Sok állomáson mentünk át ezalatt az idô alatt, újabb és újabb feladatokat oldottunk meg, amikrôl ügyfeleink elégedettsége adott pozitív visszajelzést.

2005-tôl foglalkozunk a Blachere Illumination termékeivel, ami Európában az egyik legnagyobb fénydekorációs vállalat. 1972-ben, Franciaországban alapította Jean-Paul Blachere, és a mai napig családi vállalkozásként üzemel – sikerrel. 1987-ben mutatta be az azóta mindenhol alkalmazott fénykábeleket, 2000-ben a milleniumi ünnepségre készítette el az Eiffel-torony díszvilágítását, és 2007-ben pedig a Champs Elysses innovatív koncepciója nyerte el a világ tetszését. Sikerét elsôsorban minôségi termékeinek, és üzleti stratégiájának köszönheti. E stratégia fontos lépcsôje 2001, az elsô Franciaországon kívüli cég leányvállalat alapítása. Azóta 14 országban – többek között az USA-ban is - van már jelen, mi 2010-ben csatlakoztunk.

A 2010-es, elsô éves együttmûködésünk nagyszerû eredményeket hozott már az elsô évben is, ezért várakozással telve állunk a 2011-es évnek is. Cégünk mindössze 8 állandó munkatárssal dolgozik, és büszkén állíthatom, hogy e munkatársak felével a kezdetektôl együtt vagyunk! A cég az elmúlt 13 év alatt számos sikert ért el, ami minden igényt lefedô szolgáltatásainknak és rugalmas ügyintézésünknek köszönhetô. 2005-tôl megnyitottuk web-shopunkat, ami a http://www.fenydekoracio.hu címen mindenki által hozzáférhetô. Így bár cégünk elsôdleges profilja települések és közintézmények, értékesítési központok díszítése, ki tudjuk szolgálni azt az exponenciálisan növekvô piacot is, ami lakossági oldalon, az otthonok díszítésénél jelentkezik. Célunk a maximális elégedettség, és az elképzeléseknek megfelelô díszvilágítás megvalósítása, ezért kezdetektôl fogva alkalmazunk látványtervezôket, akik a megtervezett fényeket foto-realisztikusan készítik el. E képek olyan jó minôségûek, hogy a kész munkákkal szinte teljesen megegyezô látványképet kapunk!

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Blachere Illumination Kft.
Adószám: 62699066-1-30
Székhely cím: 3200 Gyöngyös, Belváros tér 6.
Email: infofenyfuzer.hu
Telefonszám: +36 37/500 668
Fax: +36 37/500 668
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza