Bejelentkezés

Fém csomagolóeszközök gyártása

Rövid ismertető:

A Mátrametál Kft. a fém csomagolóeszközök (alumínium palack és tubus) nagy múltra visszatekintő előállítója. A vállalat egyaránt támaszkodik több, mint 50 éves gyártási tapasztalatára és fejlesztői gárdájára, a legkorszerűbb alapanyagok, gyártási és minőségellenőrzési technológiák alkalmazására.

 

Mindezen feltételek megléte és folyamatos fenntartása lehetővé teszi számunkra a sokszínű megrendelői igények teljes körű kielégítését. Az alumínium aerosolos palackok évtizedek óta a kozmetikai-, a gyógyszer- és a háztartásvegyipar népszerű csomagolóeszközei. Amellett, hogy az aerosolos palackok újrahasznosíthatóak, ezáltal megfelelnek az európai szabványoknak, elvitathatatlan előnyük, hogy könnyű, erős, korrózió- és légmentes csomagolást biztosítanak

a késztermék számára.

 

Éves kapacitásunk 85 millió db aerosolos palack gyártását leszi tehetővé 5 modern technológiájú gyártósorunkon. A gyártási folyamat során a 99,5% tisztaságú alumínium tárcsából raklapra csomagolt, töltésre kész aerosolos palackok keletkeznek.

 

Az alumínium tubus nélkülözhetetlen csomagolóeszköz az olyan kozmetikai, élelmiszer- és gyógyszeripari termékek számára, melyeknél elengedhetetlen követelmény, hogy azok a felhasználás során levegővel ne érintkezhessenek. Elegáns, könnyű, egyszerűen és praktikusan használható, 100%-ban visszaforgatható korszerű csomagolóeszköz. Éves kapacitásunk 130 millió db alumínium tubus gyártását teszi lehetővé 5 modern technológiával rendelkező gyártósoron. A tubusok előállításához használt 99,7% tisztaságú alumínium tárcsából hidegfolyatással készül a hengeres tubus.

ISO-9001 és ISO-14001 minőségbiztosítási rendszerünk és HACCP-rendszerünk garantálja termékeink állandó kiváló minőségét.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Mátrametál Kft.
Adószám: 23687466-2-10
Székhely cím: H-3332 Sirok, Liszkóvölgy, Külterület
Email: sales@matrametal.hu
Telefonszám: +36.36.561.126
Fax: +36.36.561.126
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza