Bejelentkezés

Felnőttképzés, tanfolyami oktatás

Rövid ismertető:

Az OK-TAT-60 Kft. Hatvan városának felnőttképzési hiányosságainak felismeréséből alakult vállalkozás. A cég fő tevékenysége a felnőttképzés, tanfolyami oktatáskiemelten a kereskedelem, vendéglátás, az ipar, a vagyonvédelem, az informatika, a nyelvoktatás és a pedagógia területén. Megalakulása óta, (1997.) a gazdasági és társadalmi változásokhoz rugalmasan alkalmazkodva bővíti képzési kínálatát.

2003-ban vezette be az EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert, amelyet 2004-ben  vizsgaközponti tevékenységére is kiterjesztett.

A cég akkreditált felnőttképzési intézmény, így képzési folyamataik állami előírás szerint tervezettek, irányítottak és ellenőrzöttek. Ez szintén garanciát jelent a megbízó számára, legyen az egy felnőtt tanuló vagy egy cég.

Az intézmény képzési programjainak magas szakmai színvonalú megvalósítását segítik elő a mai kor követelményeinek mindenben megfelelő infrastrukturális feltételek, valamint a korszerű tárgyi eszköz állomány - oktatási segédeszközök: projektor, nyomtatók, kivetítők, digitális fényképezőgépek, laptopok.

2004. végétől új szolgáltatását is megkezdte, mint vizsgaközpont. Jelenleg 52 szakmában van jogosultsága vizsgaszervezésre az OM, az IHM, a GKM, a BM és az NKÖM felügyelete alá tartozó szakmákban.

2004. júniusától Európai Gazdasági Oklevél – EBC*L vizsgaközpont, és tanfolyamszervező, 2005. októberétől ECDL vizsgaközpont.

2007. év elején csatlakoztak az Akkreditált Felnőttképző Intézmények Országos Egyesületéhez. Ugyanezen év második felében - alapító tagként - létrehozták a Felnőttképzők Országos Érdekvédelmi Szövetségét, továbbá megnyitották budapesti irodájukat.

2008. őszén Egerben is képviselet nyílt, Hatvani helyszínnel pedig Gyakorlati Oktatóbázist alakítottak ki, ahol bizonyos OKJ-s szakmák esetében saját helyszínen, saját oktatási eszközökkel, gépekkel bonyolítják le akár a gyakorlati oktatásokat, akár a gyakorlati/hatósági vizsgákat is.

A 2009-es évben - tovább "terjeszkedve" Debrecenben és Miskolcon is új iroda nyílt, továbbá Marcali és környékén is állandó jelleggel képviseltetik magukat.

Még ugyanezen év nyarán felépült és átadásra került az Oktatási- és Vizsgaközpont új épülete Hatvanban, mely így még több tanfolyam elméleti képzésének biztosítja a helyszínt.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Oktatás
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
OK-TAT-60 Oktatást Szervező és Szolgáltató Kft.
Adószám: 47805556-1-30
Székhely cím: H-3000 Hatvan, Tanács út 9.
Email: oktat60@axelero.hu
Telefonszám: +36.37.540.042
Fax: +36.37.540.042
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza