Bejelentkezés

Felnőttképzés, mesterképzés, vizsgára történő felkészítés

Rövid ismertető:

A Heves Megyei Kézműves Nonprofit Kft. jogelődje Közhasznú Társaságként a Heves Megyei Kézműves Kamara alapításában jött létre, jelenlegi 100 %-os tulajdonosa a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK). A Társaság 2009-től nonprofit Kft-ként végzi tevékenységét. Alaptevékenysége: 8559, azaz M.n.s egyéb oktatás. A HKIK-val létrejött megállapodás szerint a Társaság a szakképzésről szóló 1993. évi LXXVI. törvény, valamint a gazdasági kamarákról szóló 2003.évi CXXXI törvénnyel módosított 1999. évi CXXI. törvény alapján végzi mesterképzési, vizsga felkészítő tevékenységét.

A kellő jogszabályi háttér megteremtése érdekében regisztráltatták képzéseiket a Heves megyei Munkaügyi központnál. A tanfolyamszervezésekben önállóan, illetve szakképző intézményekkel együttműködve jár el, a tanfolyamot végzett hallgatókat a területi gazdasági kamarák mestervizsga bizottságai vizsgáztatják. Működése során a külső, pályázati úton tanfolyam-szervezési jogot szerzett intézmények tevékenységét is koordinálja, biztosítva az ott végzett hallgatók számára a kamarai bizottságok irányába történő jelentkezést. Tevékenységének eredményességét biztosítja, hogy az elmúlt évtizedben Heves megyében közel 500 szakember kapott mesterlevelet. Fontosnak tartják a mesterek számára ezt a jelentős szakmai eseményt emlékezetessé tenni, így évente szerveznek mesteravató rendezvényeket, illetve nyilvánosságra hozzák az új mesterek névsorát.

Képzési tevékenységének részét képezik azok a képzések, amelyek a tanulóképzéshez kötődően, valamint a tagvállalati továbbképzési igényekre figyelve a HKIK Oktatási Irodájával együttműködve valósulnak meg. E területen tovább kívánják bővíteni tevékenységüket, valamint a képzési pályázatok terén átfogóbb tevékenységet kifejtve segíteni kívánják – elsősorban a tagvállalatok szakembereinek – képzési, továbbképzési választékának megyei szintű bővítését.

2000-től a HKIK Oktatási Irodája személyi állományának aktív bekapcsolásával megfelelő szakmai, pedagógiai és ügyviteli hátteret is biztosítva segíti a képzések eredményességét. Tulajdonképpen közvetítésükkel valósul meg a megyében szakképzést folytató intézmények és gyakorlati képzőhelyek együttműködése a Kft-vel. Az utóbbiak szakemberek, gyakorlóhelyek biztosításával, de önálló tanfolyamszervezéssel is segítik a Kft képzési elképzeléseinek megvalósulását. Kiegészítő jelleggel a Társaság pályázatírási tanácsadás, pályázatok koordinálásában való közreműködés, valamint előzetes tudásszint felmérés és egyéb felnőttképzési tanácsadás területén is kifejt szolgáltatatási tevékenységet.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Oktatás
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Heves Megyei Kézműves Nonprofit Kft.
Adószám: 18575022210
Székhely cím: H-3300 Eger, Hadnagy u. 6.
Email: banfisandor@hkik.hu
Telefonszám: +36.36.429.612; +36.36.429.613
Fax: +36.36.429.612; +36.36.429.613
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza