Bejelentkezés

FactroyMaster -Termelésirányítási rendszer

Rövid ismertető:

A FactoryMaster egy integrált termelésirányítási rendszer, amely gyártó vállalatok számára került kifejlesztésre. Teljes körűen támogatja a vállalkozás logisztikai-, és gyártási folyamatait az árajánlat készítéstől a gyártáson keresztül a kiszállításig, kiszámlázásig. A gyártási folyamatok on-line nyomon követése vonalkódos rendszerben, műhely adatgyűjtő terminálok segítségével történik.

http://www.factorymaster.hu/

Részletes ismertető:

A FactoryMaster egy költséghatékony termelésirányítási megoldás, amely a legmodernebb technológia segítségével támogatja az Ön vállalkozásának tervezési-, operatív-, kereskedelmi-, és gyártási folyamatait.

A FactoryMaster rendszer segít Önnek a vállalkozása fejlesztésében, és jelentős javulást eredményez annak különböző területein , úgy, mint:

  • normaidők csökkentése 
  • profitábilitás és termelékenység fokozása 
  • pontos szállítási határidők biztosítása 
  • költségek csökkentése 
  • az elfekvő készletek csökkentésével kedvezőbb cashflow biztosítása 
  • üzemi tevékenységek tervezése és dokumentálása 
  • beszerzés az MRP (anyagszükséglet tervezés) segítségével 
  • utókalkuláció.

Fontos mindig tudnunk, hogy mi történik éppen a vállalkozásunk életében, és a felmerülő költségek folyamatos figyelésével lehetőségünk legyen az operatív beavatkozásokra annak érdekében, hogy a tevékenységünk profitot termeljen.

A termelésirányítási szoftverünk egy funkcióiban gazdagon és arányosan felépített, az árát tekintve is versenyképes termék a piacon. A rendszert 1997 óta fejlesztjük, és supportáljuk. A FactoryMaster egy és több felhasználós változatban is megvásárolható, oktatási-, és support szolgáltatással együtt. Célunk, hogy segítsük az Ön vállalkozásán belül az értékesítési-, termelési-, minőségügyi-, beszerzési-, és pénzügyi területen dolgozók munkájának hatékonnyá és sikeressé tételét.

 

 

Ágazati besorolás:
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2023-12-31
Vállalkozás adatai
WINNERNET KFT.
Adószám: 12335172
Kamara adatai
Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza