Bejelentkezés

EU projektekhez jelentések készítése, minőségbiztosítás

Rövid ismertető:

EU Projektek Tanácsadó részlegünk transznacionális európai uniós források felhasználásához kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt az önkormányzati, a kormányzati, non-profit szféra számára. Az uniós források pályázati anyagában meghatározott cél megvalósításához nyújtunk a hazai partnereknek a projektben teljes körű pénzügyi menedzsmentet annak érdekében, hogy a pályázó partner szabadon koncentrálhasson a pályázatok szakmai céljának megvalósítására. 

Részletes ismertető:
  1. A Partner által a Nemzeti első szintű ellenőrző szerv (National Control – NC) felé benyújtandó projekt szintű féléves jelentések elkészítése, szakmai tanácsadás nyújtása, valamint a keletkezett alátámasztó dokumentumok, anyagok formai és tartalmi ellenőrzése a Közös Szakmai Titkárság (Joint Secretariat - JT) szempontjai, és a hazai elszámolási szabályok alapján. Támogatás nyújtása az esetleges hiánypótlási anyagok elkészítéséhez, a hitelesítési folyamat, partner szintű, teljes körű pénzügyi menedzsment oldali támogatása a hitelesítési nyilatkozat könnyebb beszerzése érdekében.
  2. A Partner által a Vezető Partner (Lead Partner – LP) felé benyújtandó belső időközi, féléves, esetleg éves pénzügyi jelentések készítése.
  3. A Partnernek a projektrész pénzügyi lebonyolításához szükséges projektrész szintű pénzügyi monitoring rendszer felállítása és folyamatos működtetése, a Partner pénzügyi előrehaladásának nyomon követése, a határidők betartása, a projektrész szintű költségvetés szükség szerinti aktualizálása.
  4. A Vezető Partnerrel történő egyeztetés, a projektrész költségvetésének alakulása tekintetében, az esetleges átcsoportosítások, illetve csökkenések, vagy növekedések kezelése, költségvetés állapotának folyamatos felügyelete.
  5. Segítségnyújtás, a munkatervben rögzített, esetleges projekt szintű megbeszéléseken való részvétellel a pénzügyi és adminisztratív menedzsment kérdésekben.
  6. A Partner támogatása a programok belül a JT-vel és az NC-vel való kapcsolattartásban.
  7. A Partner minőségellenőrzési támogatása a társfinanszírozási- vagy támogatási szerződések, illetve ezek módosításainak esetében.
  8. A projektdokumentumok későbbi ellenőrzési szempontokat figyelembe vevő archiválásának és a projektmunka adminisztratív és pénzügyi lezárásának támogatása.
Ágazati besorolás:
Pénzügy
Üzleti tanácsadás
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2023-12-31
Vállalkozás adatai
Vanes Professional Kft.
Adószám: 23052039
Email: domsaagnes@gmail.com
Kamara adatai
Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza