Bejelentkezés

Észak-magyarországi Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Zrt.

Rövid ismertető:

Az ÉMOR-TISZK ZRT. a szakképzés szolgálatában

 

Az ÉMOR-TISZK Zrt. 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy a régió integrált tudásközpontjaként működjön, hogy a munkaerő-piaci igényeket rugalmasan követni tudó, magas színvonalú, újszerű szakképzési rendszert irányító intézmény legyen.

Széleskörű szolgáltatással rendelkeznek: ügyfeleik részére felkutatni innovatív pályázati lehetőségeket, kiválasztani az adott vállalati kultúrához leginkább illeszkedő szakembereket, csapatuk a magyarországi teljes képzési koncepciót képes lefedni, pályázati dokumentáció összeállítása, projektmenedzsment, megvalósítás - a nyerés pillanatától a zárásig szakszerű nyomon követés és kapcsolattartás a Közreműködő Szervezetekkel.

Szakmai és oktatásszervezési oldalról segítik az intézmények gyakorlati képzését, kezdeményezik az intézmények által ellátott szakképesítések közös tartalmi elemeinek kidolgozását, ennek eredményeként ajánlásokat fogalmaznak meg. Részt vesznek az iskolarendszeren kívüli szakképzés és felnőttképzés szervezésében, összehangolják a tagok által fenntartott intézmények felnőttképzési tevékenységét, a beiskolázás érdekében közös marketingtevékenységet végeznek. Sikeres TIOP projektjük keretében egy 60 fős szálloda valósult meg Tokajban, mely egyedülálló tanszállóként kezdte meg működését. A szálloda kiváló helyszínt jelenthet konferenciák, csapatépítő tréningek lebonyolítására, de a kikapcsolódni vágyók is megtalálják a maguk kényelmét. A hotel falain belül tanbolt, tankonyha és a helyi hagyományokra építve borospince is található.

Részletes ismertető:

Tevékenység:

 

Intézményi oktatásszervezés,

iskolarendszeren kívüli szakképzés és felnőttképzés,

projektmenedzsment.

Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:
Az ajánlat jellege:

Belföldi ajánlat

Célpiac:
Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
: Észak-magyarországi Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Zrt.
Adószám: 14249882-2-10
Székhely cím: 3200 Gyöngyös, Mátrai u. 36
Email: info@emor-tiszk.hu
Telefonszám: +36-37/518-280


« Vissza