Bejelentkezés

Épületgépészet

Rövid ismertető:

A Kft. a J.P. Fűtéstechnikai Épületgépészeti Vállalkozás jogutódjaként jött létre 1999-ben. A vállalkozás 1991-től foglalkozik épületgépészeti munkák kivitelezésével. Vízvezetékek kiépítése, központifűtés-szerelés, gázszerelés, klíma és hűtéstechnika, légtechnikai rendszerek kiépítése. Partnercégként a Vaillant típusú kazánok teljes szervízelésével, karbantartásával is foglalkozunk. Tevékenységi körük kiterjed Heves, Borsod, Pest megye területeire.

A modern, energiatakarékos fűtési rendszerek drágák és az állam még nem támogatja eléggé az elterjesztésüket, például a napkollektorok szélesebb körű alkalmazását.

A vállalkozás szakemberei pedig rendszeresen ajánlják ezeket a módszereket, mert a nyugat-európai országokban már évek óta kedvező tapasztalatokat szereztek velük. A modern fűtéstechnika meghálálja a befektetést és hosszú távon kifizetődik. Ám az építtetőknek nagyon sok önrészt kell fizetniük értük,  sőt hitelt is fel kell venni hozzá.

A vállalkozásnál jelenleg tizenhét épületgépészt foglalkoztatnak, A cég az eddigi tizennyolc éves fennállása óta stabilan gazdálkodott. 

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Építőipari szolgáltatások
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza