Bejelentkezés

ÉLPAK Élelmiszeripari és Palackozástechnikai Zrt.

Rövid ismertető:

Vállalkozás bemutatása:

 

Az ÉLPAK Zrt. több mint 20 éve, 1986-ban alakult meg. Tevékenységi köre palackozóipari gépek karbantartására és felújítására terjedt ki. 1991-ven profilbővítés történt, mely során a vállalat új tevékenységként gyógy- és ásványvíz palackozásba és forgalmazásba kezdett.

2000-ben a cég a Mátra turisztikai életébe is bekapcsolódott, azzal, hogy megvásárolta a Sástói Kempinget, később pedig a vele szemben található, már régóta hasznosítatlan, működésből kivont kőbánya területét.

A kőbánya területére tervezett szabadidő park kezdő attrakciójaként, 2006 őszén egy téli-nyári bobpályát adtak át a nagyközönségnek. Majd a következő években kávézó, meleg konyha, panzió, mászófal, játszótér, gyermek és felnőtt quadpálya, függőhíd, magaslati kötélpályarendszer, canopy, légvár, gyermek kalandpark, eurobungy, kisállat simogató, íjászpálya, átforduló hinta, óriás hinta, erdei labirintus, stb. került átadásra.

2010-ben 400 m2-es, 4 szintes játszóházi labirintus épült, ahol minden gyermek kedvére szaladgálhat, csúszhat, mászhat, kapaszkodhat, elmerülhet a labdatengerben, vagy akár boxolhat is.

Ezzel új történelem kezdődött a park életében: mostantól kezdve már nem szab gátat a gyermekek játékának az időjárás, jöhet eső, fújhat szél, a gyermekek és vállalkozó kedvű szüleik felhőtlen szórakozása akkor is biztosított.

Részletes ismertető:

Tevékenység:

 

Palackozóipari gépek gyártása és felújítása,

gyógy- és ásványvíz palackozás,

szabadidő park

Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:
Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:
Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
ÉLPAK Élelmiszeripari és Palackozástechnikai Zrt.
Adószám: 11178600-2-10
Székhely cím: 3200 Gyöngyös, Keleti Karácsondi köz 1
Email: elpak@elpak.hu
Telefonszám: +36-37/316-480
Fax: +36-37/316-480


« Vissza