Bejelentkezés

Élelmiszer, ital, papír-és műanyagáru, vegyiáru kis és nagykereskedelme

Rövid ismertető:

Az Agria Market Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1997-ben alakult családi vállalkozásként.

A társaság fő tevékenységei: élelmiszer, ital, vegyi áru, papír- és műanyag áru raktározása, kis és nagykereskedelme. A vevőpartnerek nagy részét Eger és környéke kiskereskedői, vendéglátói- és közintézményei teszik ki, akiket a közel 1300 m2alapterületű raktárból szolgálnak ki, cash&carry jelleggel.

A Kft beszállítóinak száma kb. 500 – melyek között megtalálhatóak a hazai piacvezető élelmiszer-, vegyi- és papíráru-gyártó és forgalmazó vállalatok –, így ma már kb. 10 ezer árucikkből választhatnak a vevők. A partnerek igényeihez igazodva a legolcsóbb kategóriás termékektől kezdve a prémium, minőségi árukig teljes választékkal rendelkeznek.

A vállalkozás tulajdonosainak reális előrelátásával, minden új lehetőséget megragadva, a piaci körülményekhez rugalmasan igyekszik igazodni. Ennek eredményeként ma a piacon meghatározó szerepet tölt be, s közel 2000 partnerrel állnak kereskedelmi kapcsolatban.

A társaság 2004-ben csatlakozott egy 100%-ban magyar tulajdonú beszerzési és értékesítési társuláshoz, a REÁL Hungária Zrt. hálózatához. Az együttműködés eredményeként a közös nagy tömegű árubeszerzésnek köszönhetően kedvező árpolitikát folytathatnak.

A minőségbiztosítás és élelmiszerbiztonság területén HACCP rendszer került bevezetésre. Ennek segítségével tudják biztosítani a vevők minőségi élelmiszerrel való kiszolgálását. Ezen folyamatok igazolhatósága alapvető követelmény az egyre igényesebb hazai piacon.

 

 

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Logisztika
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Agria Market Kft.
Adószám: 22338781-1-10
Székhely cím: H-3300 Eger, Kertész út 183.
Email: titkarsag@agriamarket.hu
Telefonszám: +36.36.412.255, +36.36.516-478
Fax: +36.36.412.255, +36.36.516-478
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza