Bejelentkezés

Autóabroncs, autómosó

Rövid ismertető:

1992-ben nyitotta meg családi vállalkozásban az első műhelyt az egri Kistályai úton Magdus Csaba és felesége. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően szinte minden évben újabb szolgáltatásokkal tudták bővíteni tevékenységüket. 2010 áprilisától már futóműbeállítást, és gyorsszervizt is vállalnak, valamint új szolgáltatás az autóklímák feltöltése, tisztítása és szervizelése is. A munka minőségét a tapasztalt szakemberek lelkiismeretes munkája és a cégvezetés kontrollja mellett az is garantálja, hogy a Gumibörze Kft. az ISO 9001-es minőségirányítási szabvány előírásainak megfelelően szervezi a munkafolyamatokat.

2005 körül olyan áttörés következett be, ami törvényszerűen hozta magával a szolgáltatások körének a kiszélesítését. A raktárkapacitás megnövelésén túl a GumiBörze új szolgáltatásokat vezetett be. 2009-ben új műhely létesült, amelyben – a több száz garnitúra gumi raktározásán túl – kényelmesen elfér az autómosoda, lehetővé vált a kozmetikázás, illetve a korszerű futóműszervizelés is.

A Gumibörze Kistályai úti központi telephelyén ötállásos műhelyben végzik a gumiszereléssel kapcsolatos munkákat. A fűnyíróktól a hatalmas dömperekig mindenféle járműre kínálnak, illetve beszereznek abroncsokat. A keresett márkák – Michelin, Bridgestone, Continental, Hankook, Nokian – gyártóitól közvetlenül szerzik be az árut, ezért kedvező áron tudják kínálni a jól bevált típusokat és a frissen piacra dobott újdonságokat.

A belvárosban élők számára könnyebben elérhető műhelyükről sem szabad megfeledkezni, mely a Hadnagy utcán működik a stadion szomszédságában.

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Gumibörze Kft.
Adószám: 72624368-2-30
Székhely cím: H-3300 Eger, Kistályai út 259.
Email: gumiborze@gumiborze.com
Telefonszám: +36.36.320.486, +36.36.516.190
Fax: +36.36.320.486, +36.36.516.190
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza