Bejelentkezés

Akác játszótéri eszközök

Rövid ismertető:

A Robinia-Group Kft. az elmúlt 15 év során stabil helyet biztosított magának úgy a hazai, mint a nemzetközi piacon komplex faipari szolgáltatásokkal. 2007 óta kizárólag a rendkívül tartós, kültéri használatra kifejezetten alkalmas akácfa (Robinia pseudoacacia) feldolgozásával foglalkozunk. Cégünk fő tevékenysége az akácfa alapanyag, félkész- és késztermékek, akác teraszburkolatok illetve a játszóeszközök valamint a kert- és parkberendezési tárgyak gyártása illetve európai forgalmazása. Meggyőződésünk, hogy ennek a keményfának a minősége valamint ökológiai előnyei egyedülállóak.

Részletes ismertető:

Az elmúlt évek munkájának köszönhetően az európai piacon jelenlévő építőipari és fa játszóeszköz gyártó cégek meghatározó akác szállítói vagyunk. Mindazok, akik tartós faanyagot keresnek kültéri eszközök számára, amelyek kreatív játszóeszközöket alkotnak a gyermekek számára, számíthatnak akáctermékeinkre.

A trópusi esőerdőkkel ellentétben az akácerdők fenntartható gazdálkodású ültetvények. Termelésük és felhasználásuk egyértelműen természetbarátnak tekinthető. Ez a szempont napról-napra jobban érvényesül a vásárlók és az európai hatóságok értékrendjében. A magyar erdőkben termett akác az egyetlen alternatívája a környezetpusztítással kitermelt, esőerdőkből származó trópusi fajajokból készített termékeknek. A játszóterek és kültéri építmények tartóelemei esetén a szakemberek az időjárásálló akácunk statikus képességeiben bíznak meg a legjobban.

Adott tehát a legjobb alapanyag ahhoz, hogy olyan mozgást és ügyességfejlesztést biztosító játszótéri berendezések készítsünk, amelyek az egyensúlyérzék fejlesztésére, a különböző mozgásformák gyakorlására, a veszélyhelyzetek megismerésére és leküzdésére valamint a fizikai törvények játék közbeni felfedezésére szolgálnak.

 

Játszótér Játszótér2 Játszótér3 Játszótér6

 

Ágazati besorolás:
Az ajánlat típusa:

Áru

Az ajánlat jellege:

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
ROBINIA GROUP Kft
Adószám: 12031586
Email: gabor.erdelyi@robinia-group.hu
Kamara adatai
Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza