Bejelentkezés

Aerosol gyártása és forgalmazása

Rövid ismertető:

A termékpalettát figyelembe véve – a korábbi évek eredményeit ismerve  - főleg az aerosol gyártása és forgalmazása emelkedett ki. Ugyanakkor kevesebb konzervdobozt készítettek, valamint csökkent az alumínium tubus, a pilver és a technikai dobozok gyártása illetve forgalmazása. Különösen szembetűnő, hogy a cég a hazai megrendelőknek kevesebb tubust értékesített.

A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a rendelések rendkívül hektikusan változnak és csak nagyon rugalmas gyártásszervezéssel lehet a fogyasztói igényeket megfelelő szinten kielégíteni. Ám a társaság ezt a feladatát az elmúlt időszakban jól oldotta meg. Ugyanakkor azt is látják, hogy a válság egyelőre nem csökken, hanem tovább mélyül, emiatt rendkívüli erőfeszítéseket kell tenniük.

Fontosnak tartják, hogy minden energiájukat a munkahelyek megőrzésére irányítsák a különböző szakterületeken. Így például a kereskedelmi munkában erősítik a kapcsolataikat, új vevőket kutatnak fel. A termelésben tovább folytatják a folyamatok ésszerűsítését, szeretnék jelentősen csökkenteni a veszteségidőket, de fontos célkitűzésük az is, hogy tovább növeljék a gépeik hatékonyságát. A fejlesztési elképzeléseikről sem mondanak le, továbbra is fontosnak tartják a technológiai korszerűsítést, melyet pályázati támogatásokkal egészítenek ki.

2009-ben fejlesztések eredményeként megtörtént az új méretek bevezetése a konzervdoboz-gyártósoron

Részletes ismertető: Nincs megadva
Ágazati besorolás:
Egyéb, nem CPV kódhoz kötődő kategóriák
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: folyamatos
Vállalkozás adatai
Pikopack Zrt.
Adószám: 11174163-1-10
Székhely cím: H-3390. Füzesabony, Kerecsendi u. 123.
Email: marketing@pikopack.hu
Telefonszám: +36.36.543.530
Fax: +36.36.543.530
Kamara adatai
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza