Bejelentkezés

Hotel Caramell szállás és rendezvény szolgáltatása

Rövid ismertető:

Miért éppen a Hotel Caramell****?
Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.

Holisztika - A test, lélek, szellem egysége, harmóniája.

Gyógyászat, Wellness... mindez egy helyen.

Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes.

Szállodánk az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája, ahol több mint 60 hagyományos és újszerű szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. A szolgáltatások nagy része nem új, hanem elfelejtett, ősi dolgokat keltenek életre. Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: szállodánk ugyanis a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra. Ezáltal meleg színek, barátságos környezetet várja az ideérkezőt.

Elsőként nálunk veheti igénybe egy helyen a magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokon túl, teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat.

A Caramell Hotelben természetes, hogy a test, a lélek és a szellem egységének megteremtése a nálunk , illetve az általunk  szervezett konferenciákon, tréningeken is főszerepet játszik. A 2012. októberében megnyíló 150 fős vadonatúj
konferenciatermünkben a legkorszerűbb technikai megoldások segítik az előadókat és a résztvevőket a szellem „megtornáztatásában”.
Ugyanakkor a kényelmesen berendezett előtér, a pihenősarkok, a harmonikusan kialakított fény- és hangviszonyok  – most nem is szólva a szálloda egyéb kedvelt kényeztető szolgáltatásairól – hatásosan segítik a programok környezetében oly fontos relaxációt, kikapcsolódást.  Mindez együttesen támogatja a rendezvények kitűzött szakmai céljainak elérését és valamennyi résztvevő jó közérzetét.

Ismerje meg Ön is a Hotel Caramell**** különleges világát, és kerüljön harmóniába Önmagával és a külvilággal!

 

Részletes ismertető:

  1 éjszaka szállás klimatizált szobában

·         bőséges büféreggeli, büfévacsora, és gratis menüválasztásos wellnessebéd, délutáni sütemény, üdvözlőital

·         wellness részleg (beltéri medence, élményfürdő, finn szauna, infraszauna, török gőzfürdő aromaterápiával, tepidárium színterápiával, sóbarlang)

·         fitneszterem cardiogépekkel, és erőgéppel

·         wellnessprogram: fitnesz- és keleti mozgásos gyakorlatok (szállodai animációs program keretében, heti 5 napon)

·         fürdőköpeny, szobaszéf, kamerával megfigyelt parkoló, transzfer a gyógyfürdő és a szálloda között, ingyenes internet a szálloda teljes területén

Miért jó a Hotal Caramell partnerének lenni?

Mert: A 2013 évre szóló szerződéses ajánlatunkban négy nagy kedvezménycsoportot nyújtunk szerződéses partnereinknek!

• A hivatalos listaárainkból 25-30 %-os engedményt biztosítunk szobaárainkból a Corporate Szerződés keretében utazóiknak és dolgozóiknak.

Minden 20-ik, a cég utazói vagy dolgozói által realizált vendégéjszaka után a szerződésben megjelölt kapcsolattartójuknak, cégük szabad felhasználására, egy kétágyas szobánk egy éjszakai igénybevételére jogosító utalványt küldünk.

• Kérésünk, hogy dolgozóik körében népszerűsítsék ezt a kedvezményes, cégszerződéses árat – és azt a további kedvezményünket is, hogy szállodánk az üdülési csekkel vagy SZÉP kártyával fizető munkavállalóik számára a számlafizetésnél a tényleges számlaérték 5 %-a értékében a következő tartózkodásra szóló engedményt biztosít.

• Minden, a cégük által rendelt konferencia, céges rendezvény, team-tréning, kiállítás stb. esetén a megrendelt és fizetett, szállásdíjjal csökkentett forgalom 10 %-nak megfelelő összegben szállodánk a következő megrendelés esetén a listaárakból engedményt biztosít.

Kérje a részletes Caramell Corporate Programot a sales@caramell.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, amely négy különböző kedvezménycsoportot bíztosít szerződéses cégpartnereink és dolgozóik részére!

 

 

Ágazati besorolás:
Biztonsági szolgáltatások
Egészségügyi szolgáltatások
Az ajánlat típusa:

Áru

Szolgáltatás

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Keres

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Külföld

Célországok: Németország, Ausztria, Lengyelország, Szlovákia, Csehország

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
Büki Fejlesztési és Beruházási Kft.
Adószám: 13311207-2-13
Székhely cím: 9737, Bükfürdő, Európa u. 18.
Email: sales@caramell.hu
Telefonszám: 94/558-030
Fax: 94/558-030


« Vissza