Bejelentkezés

Belső ellenőrzés

Rövid ismertető:

A cég az ezredfordulón alakult azzal a céllal, hogy a belső ellenőrzés területén jelentkező szakmai és emberi erőforrás hiányt pótolni tudja. Tevékenységünk kezdetektől a belső ellenőrzési rendszerek kiépítésére, a belső szabályozási folyamatok kialakítására és a megfelelő minőségű ellenőrzések lefolytatására irányult. Több szervezet és társaság látta meg azt, hogy a főállású foglalkoztatás helyett sokkal célravezetőbb és költséghatékonyabb lehet a független külső szakértő megbízása ezen a területen is. 

A 2000-es évek közepétől munkaügyi átvilágítással is foglalkozunk, hiszen az elmúlt időszakokban folyamatosak a munkaügyi ellenőrzések, hozzákapcsolódóan a bírságok száma és összege is jelentősen megnövekedett. Ügyfeleink igényelték a munkaügyi rendszerüknek, munkaügyi nyilvántartásaiknak egy ellenőri nézőpontból történő átvizsgálását. A jogkövető magatartás megtartása és a bírságok elkerülése végett az adminisztrációban sikerült a kockázatos pontokat felderíteni, melyek az átvilágítás végén jegyzőkönyvbe kerültek. 

A belső ellenőrzésen túl a gazdaság más területein is a minőségi szolgáltatást tekintjük a legfontosabbnak, ezért ügyfeleink az ellenőrzések lefolytatása után is rendszeresen igénybe veszik különféle szolgáltatásainkat (piackutatás - elemzés; megvalósíthatósági tanulmánykészítés; versenyelemzés; üzleti tervezés; pénzügyi tervezés és tanácsadás; finanszírozási források felkutatása). 

A cég mind tevékenységeit, mind humán erőforrásait tekintve dinamikusan fejlődik, így egyre magasabb színvonalon képes kiszolgálni ügyfélkörét. A sok éves ellenőrzési tapasztalat, gyakorlat és a megszerezett tudás lehetővé teszi, hogy ma már a
Strukturális Alapok pályáztatásának és elbírásának folyamatát is ellenőrizzük, mely tevékenységünket a KEHI 2003-ben sikerrel akkreditálta. A cég vezetője az IIA Nemzetközi Belső Ellenőrzési Szervezet(The Institute of Internal Auditors) tagja, illetve nyilvántartásba vett belső ellenőrzési szakértő (5113683). Jelen pillanatban már az ország 3 nagyvárosában (Budapest, Debrecen és Nyíregyháza) vagyunk elérhetőek, de szeretnénk ténylegesen országos lefedettséggel rendelkezni, területi irodák felállításával.

Részletes ismertető:

Teljes körű belső ellenőrzés

 • belső ellenőrzési rendszer kiépítése, céges vagy intézményi működtetése a 370/2011.(XII.31.) korm. rendelet szerint. 
   
 • az ellenőrzéshez szükséges dokumentáció elkészítése (Belső ellenőrzési kézikönyv, ellenőrzési tervek (stratégiai és éves, folyamatfeltárás, kockázatok feltérképezése, kockázat értékelés, ellenőrzési nyomvonal);
   
 • FEUVE (folyamatba épített előzetes és utólagos vezetői ellenőrzés) tanácsadás, kialakítás. Belső kontroll rendszer módszertan szerinti feladatainak megszervezése, felülvizsgálata. Ennek keretében a teljes belső kontroll átvilágítás lefolytatása, igény szerint a belső kontroll rendszer teljes körű bevezetésének felügyelete, módszertani kidolgozása, oktatási tematikával egybekötött belső képzéssel együtt.
   
 • szabálytalanság kezelésmódszertanának kialakítása, a belső folyamatokba illesztése.
   
 • a belső ellenőrzések végrehajtása, írásba foglalása és a realizálás nyomon követése.
Ágazati besorolás:
Pénzügy
Üzleti tanácsadás
Az ajánlat típusa:

Szolgáltatás

Partnerkapcsolat

Az ajánlat jellege:

Kínál

Belföldi ajánlat

Célpiac:

Belföld

Érvényesség ideje: 2022-09-01
Vállalkozás adatai
Szalkay István
Adószám: 62070081
Email: belsoellenorzes@gmail.com
Kamara adatai
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


« Vissza